GGZ behandeling online

Snel aan de beurt bij een online psycholoog

Heeft u psychologische hulp nodig, dan wilt u het liefst zo snel mogelijk met de behandeling beginnen. Met een 100% online GGZ behandeling begint u al binnen enkele dagen. Er is nauwelijks wachttijd, u heeft geen reistijd en behandeling is in te plannen op momenten dat het u uitkomt.

​'Je hoeft niet met natte ogen in het openbaar vervoer te zitten'

In de video’s hieronder vertellen 2 patiënten over hun persoonlijke ervaringen met een 100% online psychologische behandeling.

 
 
 

Wat vinden andere patiënten van een online behandeling?

Patiënte Claire: 'Je bent thuis. Dus op het moment dat je over heel moeilijke dingen praat, ben je in je meest veilige omgeving. Je kan een kopje thee maken en op de bank gaan zitten. Of daar zit je zelfs al.'
 
Lees meer ervaringen van patiënten: Disofa, Interapy en Mentaal Beter Digitaal.

​Een online GGZ behandeling is bewezen effectief

'Uit herhaaldelijk wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat mensen er veel baat bij hebben,' zegt Vincent Sparenberg, GZ-psycholoog, in zijn feedback op het verhaal van Tess. Deze online behandeling verschilt inhoudelijk niet van een behandeling in een fysieke praktijk en voldoet aan alle kwaliteitseisen en behandelrichtlijnen.

Zorg veilig thuis als het kan

Veel mensen vinden het prettig om thuis behandeld te worden. Zij ervaren dat deze zorg hen meer regie op hun leven, flexibiliteit en comfort geeft. Zorg thuis is bovendien een antwoord op de toenemende zorgvraag, krapte op de arbeidsmarkt en stijgende zorgkosten. Daarom vinden we het belangrijk dat u ook thuis zorg kunt krijgen. Natuurlijk alleen als dit medisch verantwoord is en de thuissituatie het toelaat. Een GGZ online behandeling is een van de mogelijkheden van Zorg veilig thuis.
 

Meer over Zorg veilig thuis​​​​