Ook beter in je vel in 2020?

Waar start jij mee in 2020: minder suiker eten, vaker op tijd naar bed of wil je meer bewegen? En hoe houd je het vol? Ontdek het met deze 5 vragen in de Check.
Doe de Check

Ook beter in je vel in 2020?

Waar start jij mee in 2020: minder suiker eten, vaker op tijd naar bed of wil je meer bewegen? En hoe houd je het vol? Ontdek het met deze 5 vragen in de Check.
Doe de Check

In kleine stappen beter in je vel

We weten het allemaal: meer bewegen, gezonder eten, beter slapen en voldoende ontspannen helpen om je beter in je vel te voelen. En nee, je hoeft daarvoor geen ingewikkelde of tijdrovende dingen te doen. We werken hiervoor samen met Actify, jouw persoonlijke digitale coach van Zilveren Kruis. Actify helpt jou om in kleine stappen gezonde gewoontes aan te leren.

Aan de slag met Actify

De Actify Vitaliteitscoach app helpt je in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht je met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties. Je kiest wat bij jou past. En dat helemaal gratis! Met de app plan je makkelijk al je activiteiten.

Wil je ook beter in je vel zitten? Scroll dan snel door

Weet jij al waar je mee aan de slag wil om beter in je vel te zitten? Voor elk doel hebben wij alle informatie voor je bij elkaar gezet. Van een praktische minicursus tot een overzicht met vergoedingen.

Beter Ontspannen

Wil je ook beter ontspannen? We geven geen massages, maar we helpen je graag op weg naar voldoende ontspanning.

Beter Bewegen

Wil je ook beter bewegen? We dagen je zeker niet uit om een marathon te lopen. Wel helpen we je op weg om minder te zitten en meer te bewegen.

Beter Slapen

Wil jij ook beter slapen? We komen je niet instoppen, maar we helpen je graag op weg naar een goede nachtrust.

Beter Eten

Eten doet zoveel meer voor je dan alleen je maag vullen. We helpen je graag op weg om gezondere keuzes te maken.

Nederland vaak te moe om gezonder te leven

Vrijwel alle Nederlanders (92%) vinden ontspanning belangrijk voor een gezond leven, maar bijna de helft (45%) doet geen poging om vaker die ontspanning op te zoeken. Vermoeidheid, stress en tijdgebrek zijn de voornaamste redenen om gezonde doelen op het gebied van ontspanning maar ook beweging, niet te behalen. Dit blijkt uit een onderzoek van Kantar, in opdracht van Zilveren Kruis.