Uw medicijnen online bestellen?

Dat kan bij De Nationale Apotheek. Medicijnen van uw hele gezin makkelijk en snel bij u thuisbezorgd via de website of app. Ontdek het gemak.

Download de Nationale Apotheek-app

Niet om de hoek, wel altijd dichtbij

De Nationale Apotheek werkt hetzelfde als de apotheek om de hoek. Maar dan online. Dat is net zo veilig. En vooral makkelijker voor u. Via de Nationale Apotheek-app is de medicatie van u en uw gezin zo geregeld. En u stelt al uw vragen simpel via de telefoon, mail of chat. Ook zo brengen wij gezondheid dichterbij.

De Nationale Apotheek-app

Medicijnen gebruiken wordt makkelijker met De Nationale Apotheek-app. Bestellen, laten bezorgen, persoonlijk advies, alles kan vanuit uw broekzak.

  • Altijd uw bijgewerkte medicatieoverzicht bij de hand
  • Bestellen en gratis laten bezorgen
  • Persoonlijk advies

Download De Nationale Apotheek-app voor iOS of Android:

Download in de App StoreDownload in de Play Store

Of lees meer over de Nationale Apotheek-app

Of bekijk eerst de voordelen van online bestellen

""

Gratis thuisbezorgd

De Nationale Apotheek bezorgt gratis. Overal in Nederland. Bij u thuis, als het kan gewoon in de brievenbus. Of op het werk. En bij spoed zelfs binnen 2 uur (Waddeneilanden in overleg).

Niet meer in de rij

Recept van de arts meegekregen?

  • Upload het recept
  • Vul uw bezorgadres in
  • Kies het verzendmoment
  • Ontvang uw pakketje via de brievenbus of van de bezorger

Controle over uw medicatie

Al uw medicatie in 1 overzicht. Handig voor u en uw gezinsleden. Zo ziet u precies welke medicijnen u gebruikt. En heeft u altijd een actueel medicatieoverzicht bij de hand.

Vertrouwd vanuit uw huis

Medicijngebruik is uw privézaak. Bespreek uw medicijngebruik in uw eigen omgeving. Zonder dat er iemand mee kan luisteren.

Hulp of uitleg bij medicijnen

U krijgt betrouwbare en praktische informatie over gebruik van het medicijn. Bijvoorbeeld over de mogelijke bijwerkingen. Heeft u nog vragen? Chat, bel of mail gerust.

Voor al uw medicijnen

U kunt bij de Nationale Apotheek terecht voor alle receptgeneesmiddelen. Dus bijvoorbeeld ook medicijnrollen of spoedmedicijnen. Maar ook verschillende zelfzorggeneesmiddelen.

Dit zeggen anderen over De Nationale Apotheek

"Supersnel"

Spoedmedicatie werd supersnel geleverd. Geen extra kosten voor eerste uitgave medicijnen.

Bron: Gebruikersbeoordeling, Zorgkaart Nederland 2021

"Prima organisatie"

Recepten indienen via de arts of specialist. Bezorging aan de deur per ommegaande. Bij problemen altijd telefonisch bereikbaar of via de mail altijd een keurige afhandeling.

Bron: Gebruikersbeoordeling, Zorgkaart Nederland 2021

"Ik zou niet anders willen"

Deze apotheek heeft een fijne klantenservice: lukt online bestellen niet en bel je ze, dan regelen ze het direct. Het digitale systeem werkt inmiddels helemaal prima.

Bron: Gebruikersbeoordeling, Zorgkaart Nederland 2020

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij meerdere apotheken tegelijkertijd ingeschreven staan. U kunt uw medicijnen óók gewoon bij een andere apotheek verkrijgen. Wat voor u het prettigst is. Dit maakt geen verschil voor de vergoeding van uw medicijnen

Of u bestelt bij een andere online apotheek, zoals:

Vind gecontracteerde apotheken in onze Zorgzoeker

U hoeft de rekening niet zelf naar Zilveren Kruis sturen. Van de medicijnen die u vergoed krijgt, stuurt Nationale Apotheek de rekening direct naar Zilveren Kruis. Wel zo prettig.

Krijgt u een medicijn niet of niet helemaal vergoed? Dan krijgt u van Nationale Apotheek een rekening. U betaalt de rekening dan direct aan Nationale Apotheek. Dit kan makkelijk via een automatische betaling.