Manier van betalen veranderen

Uw rekening betalen kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via automatische afschrijving of met een rekening per e-mail. Makkelijk met iDEAL en zonder extra kosten. U kunt ook per post uw rekening ontvangen. Dit kost € 1 per premierekening en u doet steeds zelf de overboeking.

Verander uw manier van betalen in Mijn Zilveren Kruis

Wilt u uw manier van betalen veranderen? Dit kan in Mijn Zilveren Kruis. Log veilig in met DigiD en sms-controle of met de DigiD-app.

Bent u bewindvoerder, curator of budgetbeheerder?

U kunt de manier van betalen voor uw cliënt aanpassen. Bekijk de pagina voor bewindvoerders.

Automatische afschrijving

  • U betaalt altijd op tijd
  • U kiest zelf de afschrijfdatum
  • U betaalt geen extra kosten

Wilt u een rekening betalen die u per post van ons kreeg?

Gebruik dan altijd de betaalgegevens die op de rekening staan. Zo weet u zeker dat wij de betaling goed verwerken. Bent u de betaalgegevens kwijt? Dan kunt u de betaling overmaken naar NL58 INGB 0000 0030 50 op naam van Zilveren Kruis Zorgverzekeringen NV. Vermeld in de omschrijving altijd uw relatienummer. Of neem voor de zekerheid even contact met ons op.

Betaal uw premie per jaar of half jaar en krijg korting

Kiest u ervoor om per jaar te betalen? Dan krijgt u korting op uw jaarpremie. De korting is 1% bij een jaarbetaling en 0,5% als u per half jaar betaalt. Dat is mooi meegenomen! U kunt in Mijn Zilveren Kruis kiezen op welke dag we afschrijven. Kiest u geen datum, dan schrijven we af op de 27e van de maand. Wanneer u ruim een maand vóór uw huidige afschrijfdatum een nieuwe afschrijfdatum doorgeeft, gaat uw wijziging in op de datum die u heeft aangegeven.

Wilt u uw rekeningnummer wijzigen?

Dit kan in Mijn Zilveren Kruis. Log veilig in met DigiD en sms-controle of met de DigiD-app.

Komt u ergens niet uit?

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder.


Ook interessant