Aanvullend Zorg

Speciaal voor u

Werken in de zorg geeft veel voldoening, maar vraagt ook veel van een mens. Zowel fysiek als mentaal. Daarom bieden we speciaal voor mensen die in de zorg werken en hun gezin een verzekering met vergoedingen die passen bij het werken in de zorg.

Wat krijg ik extra met Aanvullend Zorg?

U zorgt graag voor anderen. Maar zorgt u ook goed voor uzelf? Samen met uw werkgever helpt Zilveren Kruis u graag daarmee. In Aanvullend Zorg bieden wij u daarom nieuwe en extra vergoedingen die goed aansluiten bij uw werk én privé. Zo kunt u gezond en met plezier uw werk blijven doen.

Fysiotherapie
Veel staan, tillen en lopen kan zorgen voor klachten aan rug en gewrichten. Daarom kunt u extra fysiotherapie vergoed krijgen.

Slaapcursus
Avond- en nachtdiensten kunnen uw slaapritme verstoren. Daarom bieden we extra vergoedingen voor een slaapcursus.

Mantelzorgondersteuning
Soms is ook thuis zorg nodig. Voor een ziek familielid bijvoorbeeld. Dan kunt u gebruik maken van de extra vergoeding voor mantelzorgondersteuning.

 Hoe werkt het?

De vergoeding hangt af van het aantal sterren van uw aanvullende Zorg verzekering. Dit gaat van Aanvullend Zorg 1 ster tot en met Aanvullend Zorg 4 sterren.
Hoe meer sterren, hoe meer u vergoed krijgt.

Check uw pakket

 

Nieuwsgierig wat Aanvullend Zorg nog meer biedt?

Naast vergoedingen die passen bij uw werksituatie, zijn er ook vergoedingen voor onder andere brillen en contactlenzen, alternatieve geneeswijzen, anticonceptie en orthodontie tot 18 jaar. Bekijk het vergoedingenoverzicht voor alle vergoedingen.

 Bekijk het vergoedingenoverzicht

Waar vind ik meer informatie?

U vindt meer informatie op de informatiekaarten:

Aanvullend Zorg aanvragen? Download het aanvraagformulier (pdf)

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons. Wij helpen u graag verder.