Aanvullend Onderwijs

Speciaal voor u

Werken in het onderwijs geeft voldoening, maar vraagt ook veel van een mens. Zowel fysiek als mentaal. Daarom bieden we speciaal voor mensen die in het onderwijs werken en hun gezin een verzekering met vergoedingen die passen bij werken in het onderwijs. 

Wat krijg ik extra met Aanvullend Onderwijs?

Hoe blijft u gezond en met plezier uw werk doen? Ook als u bijvoorbeeld met een hoge werkdruk te maken hebt? Of het thuis niet zo lekker gaat? Samen met uw werkgever helpt Zilveren Kruis u graag daarmee. In Aanvullend Onderwijs bieden wij u daarom nieuwe en extra vergoedingen die goed aansluiten bij uw werk én privé.

Fysiotherapie
Voor de klas staan kan zorgen voor klachten aan rug en gewrichten. Daarom kunt u extra fysiotherapie vergoed krijgen.

Mindfulness
Door bijvoorbeeld nakijkwerk en discussies met leerlingen en hun ouders kan de werkdruk soms hoog zijn. Daarom kunt u een mindfulnesstraining vergoed krijgen. Zo leert u op een andere manier omgaan met stress.

Podologie & steunzolen
Veel lopen en staan kan belastend zijn voor de voeten. Om de belasting beter te verdelen bieden we extra vergoedingen voor podologie en steunzolen.

Hoe werkt het?

De vergoeding hangt af van het aantal sterren van uw aanvullende Onderwijs verzekering.
Dit gaat van Aanvullend Onderwijs 1 ster tot en met Aanvullend Onderwijs 4 sterren. Hoe meer sterren, hoe meer u vergoed krijgt.

Check uw pakket

 

Nieuwsgierig wat Aanvullend Onderwijs nog meer biedt?

Naast vergoedingen die passen bij uw werksituatie, zijn er ook vergoedingen voor onder andere brillen en contactlenzen, alternatieve geneeswijzen, anticonceptie en orthodontie tot 18 jaar. Bekijk het vergoedingenoverzicht voor alle vergoedingen.

 Bekijk het vergoedingenoverzicht

Waar vind ik meer informatie?

U vindt meer informatie op de informatiekaarten:

Aanvullend Onderwijs aanvragen? Download het aanvraagformulier (pdf)

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons. Wij helpen u graag verder.