Aanvullend WENB-WWb

Speciaal voor u

U zorgt voor energie bij een ander. Maar hoe zorgt u voor uzelf? Hoe blijft u gezond en met plezier uw werk doen? Ook als u bijvoorbeeld met een hoge werkdruk te maken hebt. Of het thuis niet zo lekker gaat?

Wat krijg ik extra met Aanvullend WENB-WWb?

Samen met uw werkgever helpt Zilveren Kruis u graag om gezond en met plezier uw werk te doen. In Aanvullend WENB-WWb bieden wij u daarom nieuwe en extra vergoedingen voor u en uw gezin die goed aansluiten bij uw werk én privé.

Fysiotherapie
In de energiesector loopt u een verhoogd risico op fysieke klachten, bijvoorbeeld door het tillen van materialen. Daarom kunt u extra fysiotherapie vergoed krijgen.

Eigen bijdrage vergoeding geneesmiddelen
Met Aanvullend WENB-WBb kunt u een vergoeding krijgen voor de wettelijke eigen bijdrage van medicijnen. Dit geldt niet voor ADHD.

Slaapcursus
De vergoeding voor een slaapcursus is ook verhoogd. Want avond- en nachtdiensten kunnen het slaapritme behoorlijk verstoren.

Hoe werkt het?

De vergoeding hangt af van het aantal sterren van uw aanvullende WENB-WWb verzekering.
Dit gaat van Aanvullend WENB-WWb 1 ster tot en met Aanvullend WENB-WWb 4 sterren.
Hoe meer sterren, hoe meer u vergoed krijgt.

Check uw pakket

 

Nieuwsgierig wat Aanvullend WENB-WWb nog meer biedt?

Naast vergoedingen die passen bij uw werksituatie, zijn er ook vergoedingen voor onder andere brillen en contactlenzen, alternatieve geneeswijzen, anticonceptie en orthodontie tot 18 jaar. Bekijk het vergoedingenoverzicht voor alle vergoedingen.

Bekijk het vergoedingenoverzicht

Waar vind ik meer informatie?

U vindt meer informatie op de informatiekaarten.

Aanvullend WENB-WWb aanvragen? Download het aanvraagformulier (pdf)

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons. Wij helpen u graag verder.