Fietsend de lente in

 

Met de fiets eenvoudig van A naar B. Zeker met heerlijk lenteweer, is het lekker om de fiets te pakken.

 En fietsen is ook nog eens heel gezond!

Fietsen is echt gezond

Fietsen hoort bij Nederlanders als kaas en klompen. Een gemiddelde Nederlander zit 75 minuten per week op de fiets. Wist u dat elk gefietst uur gemiddeld een uur langer leven oplevert? Dat rekenden onderzoekers van de Universiteit Utrecht uit. Volgens de onderzoekers leven we daardoor ongeveer een half jaar langer! Dus mensen die 'fietsen is gezond' roepen hebben echt gelijk.

Meer over onze fietsgewoontes 

Spelletjes voor in de bakfiets

Veel ouders zijn dagelijks met de kinderen onderweg van en naar school, naar zwemles of naar de speeltuin. Steeds vaker gebeurt dit in een bakfiets. Dit vervoersmiddel is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De kinderen vinden het gezellig. Heerlijk in de buitenlucht. Maak de reis nog leuker met bakfiets-spelletjes.

Ontdek bakfiets-spelletjes

Goed verzekerd bij diefstal en schade

Met de Fietsverzekering van Centraal Beheer verzekert u uw fiets uitgebreid voor schade en diefstal. In Nederland en in het buitenland. U kunt alle soorten fietsen verzekeren. Van stadsfiets tot kinderfiets en van e-bike tot bakfiets. Als er iets gebeurt met uw fiets wilt u dat dit snel wordt opgelost. Heeft u hulp nodig na een ongeval? Centraal Beheer staat 24 uur per dag voor u klaar.

Bereken uw premie

Voorwaarden Eerst meer weten?

 Zilveren Kruis werkt samen met Centraal Beheer om u de beste kwaliteit en service te kunnen geven.