Zilverkorting

Als klant van Zilveren Kruis of ZieZo krijgt u tot wel 30% korting op producten en diensten.

 

6

2

1

2

3

andere klanten gingen u al voor

  • Tot 30% korting voor alle klanten van Zilveren Kruis, u dus!
  • Meer dan 100 kortingen voor brillen, hulp aan huis, vaccinaties en nog veel meer
  • We hebben de beste producten speciaal voor u geselecteerd

Veelgestelde vragen

Speciaal voor u als klant hebben we afspraken gemaakt met onze leveranciers. Hun producten en diensten bieden we aan met Zilverkorting. U kunt gratis en zo vaak als u wilt gebruikmaken van Zilverkorting.                                
Zilverkorting is voor alle verzekerden van Zilveren Kruis. Soms krijgt u alleen Zilverkorting als u ook recht heeft op een vergoeding. Dit staat dan in de tekst vermeld.                                
Zilverkorting verwijst u door naar de website van de leverancier. U kunt ook bellen of naar de winkel van de leverancier. U zegt dan dat u gebruik wilt maken van Zilverkorting. De korting wordt verrekend door de leverancier. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan fouten op onze website.                                
Nee, Zilverkorting is geen webwinkel. Via onze website krijgt u Zilverkorting op producten en diensten van onze leveranciers. Kopen doet u bij de leverancier zelf. Dat betekent dat de koopovereenkomst en de voorwaarden van de leverancier gelden.                                
Soms krijgt u een vergoeding voor zorgproducten en -diensten. Als u producten en diensten koopt met Zilverkorting heeft dit geen invloed op uw vergoeding.                                
U kunt contact opnemen met onze klantenservice. Gaat uw vraag of klacht over producten of diensten van onze leveranciers? Dan kunt u direct contact opnemen met de leverancier.                                
​​​