Gezonder door het leven

Fit en gezond door het leven, dat willen we allemaal wel. Gezonder eten, meer bewegen en genoeg ontspannen.
Maar hoe doet u dat?

Actify: in kleine stappen gezonder leven

Gezonder leven, maar hoe? Actify inspireert en motiveert u om met leuke, kleine stappen een gezonde leefstijl in te passen in uw leven. Bovendien helpt Actify bij het volhouden van uw gezonde gewoontes.


De eerste stap: naar Actify
 

"Ik neem nu vaker de trap, sowieso naar beneden, soms ook naar boven"

- Robert, 47

 

Test uw échte leeftijd

Uw leefstijl heeft veel invloed op uw gezondheid. Actify ontwikkelde samen met TNO een test die aangeeft hoe oud of jong u echt bent. Valt het tegen, dan geeft Actify tips om uw leefstijl (en leeftijd) te verbeteren.

Doe de test
 

De sportschool een stap te ver?

Met een paar stappen per dag extra verbetert u uw conditie. Een ommetje in uw lunchpauze, de trap in plaats van de lift. Met de tips van Actify zet u makkelijk nog meer stappen. Daag uzelf uit met de 10.000 stappen-challenge! Dan spaart u automatisch mee voor leuke kortingen.

Doe mee met de stappen-challenge
 

Gezonde voeding is onmisbaar

Wat is nou gezond eten? Start gewoon met 1 gezond recept uit onze recepten app Maaltijd Match. Dan weet u zeker dat u gezond bezig bent. En u doet ook nog eens inspiratie op voor nieuwe recepten. Lekker, gezond en ook nog snel klaar.

Download de Maaltijd Match app
 

Slaap gezond – de 3 beste slaap apps

Goed slapen is belangrijk om u fit te voelen. Aan welke app heeft u echt iets? Zilveren Kruis liet 5 slaap apps testen door verzekerden. De winnende app geeft u inzicht in uw slaapritme.

Naar de top 3 slaap apps
 

"Ik krijg kennelijk toch genoeg goede slaap, ook al word ik af en toe wakker."

- Linda, 32

 

Beloon uzelf

Als u goed bezig bent, mag u best beloond worden, vinden wij. Met Actify spaart u automatisch mee voor leuke kortingen. Een extra zetje in de rug om gezonder te gaan leven. Nu 2500 spaarpunten cadeau!

Inschrijven Actify