Doe mee! Minder zitten, meer bewegen

Actify is de coach die u helpt stap voor stap gezonder te leven. Met spannende missies, daagt de Actify Bewegen app u uit om meer te bewegen. Actify is een initiatief van Zilveren Kruis.

Beschikbaar voor iOS en Android.

Actify is een initiatief van Zilveren Kruis
 

Doe mee! Minder zitten, meer bewegen

Actify is de coach die u helpt stap voor stap gezonder te leven. Met spannende missies, daagt de Actify Bewegen app u uit om meer te bewegen. Actify is een initiatief van Zilveren Kruis.​

 

Vaker opstaan en bewegen met Actify Bewegen

Wilt u ook gezonder leven en van bewegen een gewoonte maken? Actify Bewegen daagt u op een leuke manier uit om meer te bewegen. De gratis stappenteller houdt uw stappen bij. En stuurt u op missie om uw stappendoel te halen. Op naar een gezonde leefstijl met Actify als personal coach op uw telefoon. Download de Actify Bewegen app en start uw missie.

Beschikbaar voor iOS en Android.

 

Fit en gezond leven. Wie wil dat nou niet? Maar ja, we hebben het druk, weinig tijd en weten vaak niet hoe en waar we moeten beginnen. Actify is dé coach die u graag helpt en u uitdaagt om op een leuke manier meer te bewegen.

Ontdek Actify
 

Sporten óf vaker opstaan en meer bewegen?

Wij Nederlanders zijn Europees kampioen zitten. En we weten inmiddels: te lang achter elkaar zitten is ongezond. Ook als u regelmatig sport. Want wat blijkt? Regelmatig sporten vervangt de gevolgen van teveel zitten niet.

Ontdek wat u wél kunt doen

Zit u lekker? Doe de

Wij Nederlanders zijn kampioen van Europa. Ja, kampioen zitten! Gemiddeld zitten we ruim  8,5 uur per dag. Hoe zit dat bij u? Binnen 1,5 minuut weet u het. Doe de test en sta op.


Doe nu de Zitcheck
​​​​​​​​​​​​​​