Taxi bestellen 2019

Bestel uw taxi minimaal 24 uur van tevoren

Wilt u met de taxi bijvoorbeeld naar het ziekenhuis? Dan kunt u zelf een taxi bestellen. U heeft wel toestemming? nodig van onze Vervoerslijn.

Wilt u voor 2020 uw taxi bestellen?

Bestel een taxi voor 2020

Wilt u voor 2019 een taxi bestellen?

Zoek op met welk taxibedrijf in uw buurt u een afspraak kunt maken voor 2019. Ook voor wijzigingen of vragen belt u direct met het taxibedrijf.

Zoek

Belangrijk om te weten:

  • U betaalt niet aan de chauffeur. Deze stuurt de nota rechtstreeks naar ons. Voor de kosten van eigen risico of eigen bijdrage krijgt u een nota van ons.
  • Sprak u een vertrektijd af? Dan is de chauffeur uiterlijk 15 minuten voor of na de afgesproken vertrektijd aanwezig. Bent u niet aanwezig, dan vertrekt de taxi zonder u.
  • Sprak u een tijd af waarop u bij uw zorgverlener aankomt? De chauffeur mag u niet meer dan 30 minuten voor deze afgesproken aankomsttijd afzetten.
  • De chauffeur haalt u op bij de voordeur. Woont u in een flat? Dan de portiekdeur. Bij een zorginstelling haalt de chauffeur u op in de centrale hal
  • U reist met meerdere personen in de taxi. De rit kan hierdoor langer duren, maar nooit meer dan 30 minuten extra
  • Sta na uw behandeling op de afgesproken tijd in de centrale hal van de zorginstelling. Weet u deze tijd niet? Bel na uw behandeling met het taxibedrijf dat u die dag heeft gebracht voor een nieuwe afspraak. U wordt binnen een half uur na het bellen opgehaald

Vaker een taxi bestellen

Wilt u dezelfde rit? U kunt direct contact opnemen met het taxibedrijf waaraan u gekoppeld bent. Vertrekt u vanaf een ander adres of heeft u een andere bestemming? Hiervoor heeft u opnieuw toestemming nodig van de Vervoerslijn.

Een taxi bestellen bij een niet-gecontracteerd taxibedrijf

Als u een taxi bestelt bij een taxibedrijf waar we geen afspraak mee hebben, betaalt u zelf de taxirit. Vervolgens stuur u ons het declaratieformulier reiskosten taxivervoe?r. De Vervoerslijn weet of er een afspraak is met een taxibedrijf.