Aanvragen medische behandeling buitenland

​Toestemming voor een medische behandeling in het buitenland

Wilt u naar het buitenland voor een medische behandeling? Daarvoor heeft u toestemming nodig van ons. Vraag via het formulier toestemming aan. Soms moet u een verwijzing en een behandelplan van een arts of specialist meesturen. Per behandeling ziet u of een verwijzing nodig heeft.
​​​

Reden aanvraag

 
 

 
Beschrijving bestand:
 

Wist u dat u Royal Doctors om een second opinion kan vragen?

Wilt u naar een andere arts? Stuur de verwijzing van uw huisarts of specialist mee. Zonder verwijzing nemen wij uw aanvraag niet in behandeling.

Stuur de verwijzing van uw arts of specialist mee. Zonder verwijzing nemen wij uw aanvraag niet in behandeling. Vergeet niet om tijdens het eerste consult om een behandelplan en kostenraming te vragen.

Stuur de verwijzing van uw huisarts of specialist mee. Zonder verwijzing nemen wij uw aanvraag niet in behandeling. Heeft u een behandelplan of kostenraming van de medisch specialist in het buitenland? Voeg deze documenten dan ook bij.

Stuur de verwijzing van uw arts of specialist mee. Zonder verwijzing nemen wij uw aanvraag niet in behandeling. Heeft u een behandelplan of kostenraming van de medisch specialist in het buitenland? Voeg deze documenten dan ook bij.

Uw gegevens

 
 
 

Gegevens behandeling


 
 

Gegevens zorginstelling in het buitenland

 
Beschrijving bestand:
Beschrijving bestand:
Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met het privacy statement van Zilveren Kruis. Hierin leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten u heeft.