Manier van betalen wijzigen

Kies zelf hoe u uw premie en zorgkosten betaalt

Uw rekening betalen kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via automatische incasso of met een rekening per e-mail. Makkelijk met iDEAL en zonder extra kosten. U kunt ook per post uw rekening ontvangen. Dit kost € 1 per premierekening en u doet steeds zelf de overboeking.

Rekening per e-mail

  • U ontvangt uw rekening per e-mail
  • U betaalt makkelijk met iDEAL
  • U betaalt geen extra kosten

Rekening per post

  • U ontvangt uw rekening per post
  • U betaalt € 1 per rekening
  • U kunt niet betalen met iDEAL

Wijzig uw manier van betalen in Mijn Zilveren Kruis

Wilt u uw manier van betalen veranderen? Dit kan in Mijn Zilveren Kruis. Of heeft u een nieuw rekeningnummer? Uw rekeningnummer wijzigt u ook in Mijn Zilveren Kruis.

Verander uw betaalwijze

U logt veilig in met DigiD of sms-controle of DigiD app.

Wilt u korting op uw premie?

Betaal uw premie per halfjaar of per jaar en krijg korting! Kiest u er voor om per jaar te betalen? Dan profiteert u van 2% korting op uw premie. U krijgt 0,75% korting als u per half jaar betaalt. Geef dit voor juli aan ons door. Wilt u uw betaalperiode veranderen voor volgend jaar? Dan raden wij u aan om dit uiterlijk in november van dit jaar door te geven. U voorkomt daarmee dat u de rekening pas na 1 januari krijgt.

Verander uw betaaltermijn

Veelgestelde vragen

Wilt u een rekening betalen die u van ons ontving? Gebruik dan altijd de betaalgegevens die op de rekening staan. Zo weet u zeker dat wij de betaling goed verwerken. Bent u de betaalgegevens kwijt? Dan kunt u de betaling overmaken naar NL58 INGB 0000 0030 50 op naam van Zilveren Kruis Zorgverzekeringen NV. Vermeld in de omschrijving altijd uw relatienummer. Of neem voor de zekerheid even contact met ons op.

De rekening per e-mail ziet er zo uit: