Manier van betalen veranderen

U bepaalt hoe u betaalt

Uw rekening betalen kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via automatische afschrijving of met een rekening per e-mail. Makkelijk met iDEAL en zonder extra kosten. U kunt ook per post uw rekening ontvangen. Dit kost € 1 per premierekening en u doet steeds zelf de overboeking.

​​

Verander uw manier van betalen in Mijn Zilveren Kruis

Wilt u uw manier van betalen veranderen? Dit kan in Mijn Zilveren Kruis. Log veilig in met DigiD en sms-controle of met de DigiD-app.

Rekening per e-mail

Rekening per post

  • U ontvangt uw rekening per post
  • U betaalt € 1 per rekening
  • U kunt alleen betalen met iDEAL als u inlogt in Mijn Zilveren Kruis
 
 

Wilt u een rekening betalen die u per post van ons kreeg?

Gebruik dan altijd de betaalgegevens die op de rekening staan. Zo weet u zeker dat wij de betaling goed verwerken. Bent u de betaalgegevens kwijt? Dan kunt u de betaling overmaken naar NL58 INGB 0000 0030 50 op naam van Zilveren Kruis Zorgverzekeringen NV. Vermeld in de omschrijving altijd uw relatienummer. Of neem voor de zekerheid even contact met ons op.

Betaal uw premie per jaar of half jaar en krijg korting

Kiest u ervoor om per jaar te betalen? Dan krijgt u 2% korting op uw premie. Betaalt u per half jaar dan ontvangt u 0,75% korting. Dat is mooi meegenomen! Wanneer u ruim een maand vóór uw huidige afschrijfdatum een nieuwe afschrijfdatum doorgeeft, gaat uw wijziging in op de datum die u heeft aangegeven.


Verander uw betaaltermijn​​

Komt u ergens niet uit?

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder.​​​​