Raad en daad gever

Stel, je bent op een feestje...


En je krijgt een vraag over een zorgverzekering. Wat zeg je dan? Heb jij dan altijd een goed antwoord? Misschien niet. Zorgverzekeringen zijn namelijk soms best ingewikkeld. Soms zelfs voor ons als medewerkers van Zilveren Kruis, maar helemaal voor mensen die niet bij ons werken. Daarom geven wij in onze nieuwste campagne mensen inzicht in de zorgverzekering die het beste bij hun plannen voor 2018 past.

En ook jij kan helpen.

 

Zo word je raad- en daadgever.


Krijg je een vraag van vrienden of familie over de zorgverzekering? Jij kunt ze eenvoudig helpen via Whatsapp of e-mail. Dat doe je zo:

Let op: het delen via whatsapp werkt alleen op mobielZijn je vrienden of familieleden al Zilveren Kruis klant?

Met deze tool checken ze direct of hun pakket nog bij hun plannen past.

Deel via mail

Zijn je vrienden of familieleden nog geen Zilveren Kruis klant?

Onze campagne tool geeft ze inzicht in de zorgverzekering die bij hen past op basis van hun plannen voor 2018.

Deel via mail 

5 voordelen waar elke Zilveren Kruis klant van profiteert


Uitgebreid pakket voor een scherpe prijs

Zilveren Kruis heeft veel keuze. Zo is er altijd een passend pakket met een scherpe premie. Door collectiviteitskorting via het werk of een vereniging. En is dit niet het geval, dan kan ZieZo een slimme keuze zijn.

Binnen 3 dagen geld terug

Klanten kunnen eenvoudig hun rekening declareren via de declaratie-app of Mijn Zilveren Kruis. De eventuele vergoeding staat dan binnen 3 werkdagen op de rekening.

Persoonlijk en online inzicht in je zorg

Voor beter inzicht in het zorgtraject heeft Zilveren Kruis de Zorgverkenner. Inzicht in keuzes, wachttijden, vergoedingen en kosten handig bij elkaar. Liever persoonlijk advies dan helpt onze Zorgcoach met alle vragen rondom zorg.

App de Vakantiedokter

Ook in het buitenland staat Zilveren Kruis klanten bij met raad en daad. Want met de App de Vakantiedokter stellen zij 24/7 medische vragen stellen aan een Nederlandstalige medisch expert.

Innovaties in de zorg

Zilveren Kruis denkt ook aan de toekomst van zorg. Zo investeert Zilveren Kruis premiegeld in innovaties. Bijvoorbeeld in de ontwikkeling van een draagbare kunstnier of Hartwacht.