Avontuurlijke plannen in 2018?

Als u volgend jaar een verre reis wilt maken, kan het slim zijn om uw zorgverzekering daarop af te stemmen. Wij zetten alvast wat tips en diensten voor u op een rij. En geven u inzicht in uw premie.

Direct premie berekenen

Ik ben al klant van Zilveren Kruis

We denken graag met u mee

   • Mogen uw medicijnen mee? Controleer het en neem anders een medische verklaring mee. De huisarts en apotheek kunnen u een medische verklaring geven. Sommige medicijnen vallen onder de opiumwet en hiervoor is een verklaring van het CAK nodig. Bekijk hoe u die aanvraagt.
  • Vliegtickets? Check. Verblijf geboekt? Check. Maar vergeet niet te controleren of u vaccinaties nodig heeft voor uw bestemming. Vanaf Aanvullend 1 ster worden ze bij Zilveren Kruis voor 100% vergoed bij gecontracteerde zorgverleners.
  • Gaat u naar een land met hogere zorgkosten dan in Nederland, zoals Zwitserland. Dan is het misschien slim om, naast een reisverzekering, ook een aanvullende zorgverzekering te kiezen.

Ik heb een vraag over een verre reis in 2018

Wij zitten klaar om u te helpen op de online community. Hier vindt u ook tips en vragen van andere klanten die op reis gaan.

Stel uw vraag

Een kwallenbeet, verzwikte enkel of voedselinfectie: 20% van de mensen wordt ziek of raakt gewond op reis. Bent u voldoende verzekerd voor uw reisplannen?

Speciaal voor klanten van Zilveren Kruis

App de vakantiedokter

Vakantie is zorgeloos genieten. Maar als er toch iets gebeurt heeft u met onze app altijd medisch advies op zak: u krijgt zo snel mogelijk reactie in het Nederlands. Onbezorgd op reis dus.

Weet u al welke zorgverzekering u nodig heeft?

Sluit dan in 5 minuten uw Zilveren Kruis zorgverzekering af.

Direct premie berekenen

Ik ben al klant van Zilveren Kruis

Vragen over uw zorgverzekering in 2018?

Bekijk onze meestgestelde vragen over de zorgverzekering of stel ze aan ons. We helpen u graag verder.