Collectieve zorgverzekering

U krijgt hoge korting en ruimere vergoedingen

Een collectieve zorgverzekering heeft een lagere premie. Dat komt doordat deze is afgesloten voor een hele groep mensen.

Dit zijn uw voordelen:

  • Korting op uw premie
  • Ook voor uw partner en kinderen
  • Vaak uitgebreidere vergoedingen

 

​​​​​​​​​​​​​​​

Met 2,6 miljoen verzekerden de grootste collectieve ​zorgverzekeraar van Nederland

​Welke collectiviteit kiest u?

Bij Zilveren Kruis kunt u kiezen uit veel collectiviteiten. Bijvoorbeeld voor medewerkers van bedrijven. Of een collectiviteit via een vereniging of ledenorganisatie. Voetbalt u bijvoorbeeld bij een sportclub? Dan krijgt u korting via de KNVB. En zo zijn er nog veel meer van deze collectiviteiten.
 

Werkgever

De meeste van onze collectiviteiten zijn werkgevers.

Vereniging of ledenbond

Veel verenigingen en bonden sluiten zich bij ons aan.

Zelfstandigencollectief

Onze collectieve verzekering voor zzp’ers en zelfstandigen.

Bent u werkgever? Vraag gratis een collectiviteit aan voor uw medewerkers. Regel het meteen

Veelgestelde vragen

​​​​​
​Soms kunnen gezinsleden geen gebruikmaken van uw collectieve verzekering. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

​Heeft een individuele verzekering en wilt u gebruikmaken van een collectieve verzekering? Dan kan dit vanaf de 1e van de maand nadat u het doorgeeft. Heeft u geen individuele verzekering bij ons? Dan kunt u overstappen per 1 januari.

Als u al een collectieve verzekering heeft, kunt u tussentijds overstappen naar een andere zorgverzekeraar als u daar opnieuw een collectieve verzekering neemt.

Als u verandert van baan, is dat volgens de Zorgverzekeringswet geen reden om de zorgverzekering te stoppen. U houdt dan uw verzekering bij ons tot tenminste 1 januari. De premie is hoger, omdat de collectieve korting wegvalt.

Als uw nieuwe werkgever ook een collectiviteit heeft, kunt u hiernaartoe overstappen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

​Nee, helaas kan dat niet.

Was deze informatie nuttig voor u?    Ja    Nee