Uw persoonlijke zorgcoach


​Wat kunt u doen als u op een wachtlijst komt voor een belangrijke medische behandeling? Waar kunt u terecht voor langdurige zorg of ondersteuning bij revalidatie, voor uzelf of een ander? De persoonlijke zorgcoach kan u helpen, met antwoord op al uw zorgvragen. Zo staat u nooit alleen.

 
 

Wilt u direct een zorgcoach spreken?
Bel dan met onze klantenservice 071 751 00 98 (op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur), zij brengen u direct in contact met een van onze zorgcoaches.

U kunt bij uw persoonlijke zorgcoach terecht voor:

Hoe werkt de persoonlijke zorgcoach?

U legt uw situatie uit aan uw zorgcoach. Uw persoonlijke zorgcoach verzamelt de informatie die voor u van belang is. Samen met de zorgcoach kijkt u vervolgens via welke instantie u de zorg het beste kunt aanvragen. Of bij welke zorgverlener u het beste terechtkunt voor uw behandeling.

Hoe Marja in contact kwam met de persoonlijke zorgcoach

Marja’s zoon van 19 wordt tijdens de vakantie in Griekenland ziek. De artsen komen er niet achter wat hij heeft. Lees het verhaal van Marja.​

De langdurige zorg is veranderd

Sinds 1 januari 2015 is de AWBZ verdwenen. Zorgverzekeraars en gemeenten nemen een deel van de taken in de langdurige zorg en ondersteuning over. Heeft deze verandering ook gevolgen voor u?

WeHelpen.nl brengt vraag en aanbod van hulp bij elkaar

Zoekt u iemand die kan helpen met tuinieren of boodschappen doen? Zoekt u ondersteuning bij de verzorging van uw dementerende vader of moeder? Dan kunt u terecht bij WeHelpen.nl. Een online platform dat vraag en aanbod van hulp bij elkaar brengt en organiseert. Hier komen  mantelzorgers, vrijwilligers en mensen die hulp nodig hebben samen.

​​​​​​​​
Dhr. De Zwart eerder geholpen aan zijn knie door de persoonlijke zorgcoach
 

 
Lia vertelt over haar werk als zorgcoach

​​​

Was deze informatie nuttig voor u?    Ja    Nee