Geboortezorgservice

ondersteuning bij het regelen van zaken rondom uw zwangerschap

Als u zwanger bent krijgt u met veel verschillende zorgverleners te maken. Omdat wij begrijpen dat dit overweldigend kan zijn, ondersteunen wij u met de Geboortezorgservice bij het regelen van zaken rondom zwangerschap, bevallen en kraamzorg.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het vinden van het kraamcentrum dat het beste bij u past. Daarnaast kunnen wij u veel informatie geven over geboortecentra en geboortehotels bij u in de buurt. Verder kunnen wij u vertellen welke verloskundepraktijken en echografische centra ’s avonds open zijn. 

Pluspunten op een rij

  • u krijgt informatie over verloskundepraktijken, echografische centra, kraamcentra, geboortecentra en geboortehotels bij u in de buurt
  • wij kunnen u adviseren over bijvoorbeeld een kraamorganisatie
  • heeft u een aanvullende verzekering met 2 of meer sterren dan vragen we een kraampakket voor u aan 

Hoe maakt u er gebruik van?

Om gebruik te maken van de Geboortezorgservice kunt u zich direct online aanmelden. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Hoe zit het met de vergoedingen?

De Geboortezorgservice is gratis. Vanaf een aanvullende verzekering met 2 sterren ontvangt u gratis een (medisch) kraampakket. Voor vragen over vergoedingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 071 751 00 52 of het vergoedingenoverzicht raadplegen.