Vakantie

​Op vakantie wilt u natuurlijk vooral genieten. Zorg daarom goed voor uzelf en uw spullen. Gaat er toch iets mis op reis dan bent u met onze verzekering 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van hulp.

Onze Doorlopende Reisverzekering is ideaal als u meerdere malen per jaar op vakantie gaat. De wintersportdekking is standaard opgenomen en u bent al vanaf € 26,93 per jaar verzekerd.

Farmaceutisch paspoort

Heeft u een bepaalde ziekte en gebruikt u medicijnen? Vraag een Farmaceutisch paspoort aan bij uw arts of apotheker. Mocht u onverwachts kosten maken, stuurt u het farmaceutisch paspoort met uw nota's in. 

Declareren

Heeft u zorgkosten gemaakt in het buitenland? Dan heeft u een declaratieformulier Zorgkosten in het buitenland nodig. Declareren op uw Reis- of annuleringsverzekering kan met behulp van een papieren declaratieformulier.
 

Verzekeringsbewijs

Uw zorgpas wordt niet in elk land erkend als wettelijk bewijs van verzekering. Controleer welk verzekeringsbewijs u nodig hebt.

Vaccinaties

Wanneer u buiten West-Europa op vakantie gaat, kan een tijdige vaccinatie u beschermen tegen infecties.

 

Dezelfde zorg. Ook voor uw auto.

Als klant van Zilveren Kruis rekent u op een zorgverzekering met een uitstekende dienstverlening. Maar hoe is het geregeld als er iets gebeurt met uw auto? Maak kennis met onze partner Centraal Beheer. Zij staan garant voor dezelfde zorg. Maar dan voor uw auto. Ontdek nu uw klantvoordeel.
​​

Was deze informatie nuttig voor u?    Ja    Nee